Currently set to Index
Currently set to Follow

Är det dags att lägga nytt tak på din fastighet?

Vi på Takläggare Göteborg tar såväl stora som små byggprojekt och har väldigt god erfarenhet av att vara med från början av ett byggprojekt. Hos oss erbjuder vi alla typer av takrenoveringar och helhetslösningar som är anpassade till just dina byggnads behov och dina personliga önskemål.

När det kommer till att lägga nytt tak som ofta kan medföra stora ekonomiska investeringar, så är det viktigt att man satsar på kvalitet i första hand. Genom att anlita oss på Takläggare Göteborg så kan ni vara säkra på att ni får professionell hjälp och vi säkerställer även kvalitén på taket för att ni ska känna er säkra. Taket är nämligen det viktigaste när det kommer till er bostad, detta eftersom taket är delen som kommer att erbjuda skydd mot väder och vind och håller ert hem tryggt en lång tid framöver.

Vad våra partners hjälper dig med

Hos oss på Takläggare Göteborg erbjuder vi högkvalitativa takreparationer för det flesta typer av hus och byggnader. Vi lägger platta tak, skiffer samt plattor och har gjort detta i över ett decennium.

Våra takexperter kan undersöka och kartlägga orsaken för eventuella vattenskador eller takfel på ditt boende och därefter utföra nödvändiga reparationsarbeten för att få ett felfritt tak.

För att nämna några kända fel som våra takläggare upptäcker hos våra kunder när vi är ute på inspektion så brukar dessa oftast vara glidande eller trasiga skiffer, brickor och åsar, blockerande utlopp och vattenvägar etc.

Innan vi påbörjar en takläggning eller takrenovering så tar vi fotografier av defekterna på ditt tak, för att dela med dig, för att du skall kunna se exakt vad som krävs.

Taksäkerhet

Det är många husägare som inte känner till detta, men du som fastighetsägare är skyldig och nämligen ansvaret att se till att ditt tak är säkert. Några exempel på vad som menas med att du är skyldig är att taket ska vara säkert för sotaren, folk som går på gatan. Andra exempel på vad som menas med taksäkerhet är också att taksteg och snörasskydd måste var i gott skick. Vi på Takläggare Göteborg har erfarna plåtslagare som ser till att komplettera tak med vindskivor, taksäkerhetsprodukter och plåtdetaljer som behövs för ett säkert tak. För att få mer information om hur du säkrar ditt tak, kontakta oss på Takläggare Göteborg så hjälper vi dig att utvärdera taksäkerheten och därefter rekommenderar vi passande produkter och lösningar.

Garanti och säkerhet på ditt tak

På Takläggare Göteborg har vi lång erfarenhet inom takläggning och takrenovering, våra anställda har utbildningen som krävs för att kunna arbeta med takläggning. Vi har detta som policy för att du som kund ska kunna lita på oss till hundra procent och för att arbetet ska utföras på rätt sätt. Utöver detta så lämnar vi alltid garanti på våra takarbeten.

Takläggare Göteborgs huvudfokus när vi utför ett jobb är att taket skall vara säkert, att taket ska vara tryggt och även hålla kvalité. Vi jobbar alltid effektivt och prisvärt utefter kundens behov. Om du ska välja ett företag som ska sköta din takläggning så är Takläggare Göteborg det rätta alternativet i Göteborg.