Takbyte

Om du nyligen köpt ett hus eller kanske redan haft ett i ett par år och taket tappat sitt naturliga liv, så är vi här för dig för att ge ditt hus ett nytt tak som kommer att hålla i ett par decennier framöver.

Våra skickliga takläggare med flera års erfarenhet kan ersätta alla befintliga och defekta takbeläggningar på både plana och lutande takytor. I sådant arbete ingår lutning, bly, sida vid sida, flytande plast (rekommenderas oftast för platta tak) eller till och med fiberglas, enkellager, asfalt, filt, koppar, zink eller torv (för gröna tak).

För att slippa kontakta flera takläggarföretag kan vi dessutom utföra alla tillhörande bygg- och reparationsarbeten. Exempel på vad vi kan utföra är trädäck, isolering, skorstenar etc.

En sak att tillägga är att alla våra typer av takarbeten kommer med en 10 års garanti.

Tegeltak eller papptak

När det kommer till tak kan det vara svårt att bestämma sig vad man ska välja för material på taket.  Vårt fokus ligger främst på tegeltak, betongtak och moderna, hållbara papptak. För att veta vilken typ av tak du ska ha till ditt hus, så spelar två faktorer roll, dels på vilken stil huset har och vilken lutning taket har. För att du som kund ska få en prisbild av vad det kommer att kosta för att byta ditt tak så kontaktar du Takläggare Göteborg. Då bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi kommer ut till dig för att se ditt hus och därefter planera vad som behöver göras och vilket material som skall användas, sedan gör vi en offert på vad det kommer att kosta för att utföra arbetet.

Men hur vet man vilket tak man ska välja? Om vi exempelvis tar papptak som passar bra på byggnader med liten taklutning eller där takkonstruktionen är något svagare. Men nu behöver det inte vara så, då din smak spelar roll eftersom det är ditt som skall bytas. När du hör av dig till Takläggare Göteborg så kommer vi att berätta för- och nackdelarna med takmaterialet som du kommer att välja och därefter kommer vi överens om det rätta alternativet för ditt hus.

Letar du efter ny takläggning?

Vi har samlat tips och råd för dig som är ute efter efter att lägga ny tak